h1

Ropecon

20 elokuun, 2007

Ropecon on nyt takana – ja on itse asiassa ollut jo viikon.

Ohjelmaa piisasi. Yleensä olen ollut siellä mukana muutamassa puheohjelmassa ja loppuajan viettänyt hengaillen kavereiden kanssa. Nyt olin tämän lisäksi vielä tapahtuman tiedottaja ja pitämässä Tähden demopöytää aulassa. Vapaa-ajan ongelmia ei ollut.

Pääprojekti oli Tähden julkistaminen ja se onnistuikin suorastaan yli odotusten. Pidin pienen julkaisuluennon lehdistötilaisuudessa heti perjantaina ovien auettua. Yleisöä oli mukavasti, joskaan ei kai kovin montaa toimittajaa.

Sen jälkeen aina kun aikaa liikeni olin pinkin pöytämme ääressä. Seinillä oli bändien ja Tähden julisteita, pöydällä levyjä, teinilehtiä, nalleja, kyniä, hajukumeja, Roolipelaajia ja Tähti-materiaalia. Perjantaina en ehtinyt käydä syömässä lainkaan, kun olin tehnyt itselleni niin tiukat aikataulut.

Kiitettävät määrät jengiä tuli selailemaan tai kokeilemaan Tähteä ja kaikki tuntuivat viihtyvän. Ensimmäisenä demotin peliä Weird Al Yankoviciksi pukeutuneelle kundille, jota seurasi kaksi toimittajaa. (Pari päivää sitten annoin samaan lehteen myös puhelinhaastattelun Tähdestä.)

Osallistuin kunniavieraiden kanssa kahteen Satu Heliön vetämään paneeliin (Game Design Challenge ja Play Like a Girl, jossa myös Katri Lassila). Lisäksi piipahdin mm. Star Wreck -jengin Rautataivas-esitelmässä puhumassa Star Wreck Roleplaying Gamesta, joka on kolmea vaille loppuunmyyty ja julkaistiin juuri PDF:nä. Kaikissa ohjelmanumeroissa toitotettiin hiukan myös Tähdestä – kuten myös conin lehdessä Contextissä.

Työtä piisasi ja rankkaa oli, mutta tuntui kivalta, että muutkin ihmiset innostuivat Tähdestä. Ropecon loppui sunnuntaina, joten maanantaina en ollut ihan skarpeimmillani aloittamaan uudessa koulussa, mutta kyllä sielläkin pärjättiin.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: