h1

Kirjoituspäivä

16 syyskuun, 2007

Kaikki päivät menee huippuyliopistossa opiskellessa, eikä aikaa kirjoittamiselle ole enää niin kuin ennen. Tämä oli toki tiedossa koko ajan. Toinen kärsinyt asia on aika, jonka vietän ircissä, blogeissa, foorumeilla, Wikipediassa ja YouTubessa. Anteeksi, web-presenssi!

Tänään  olen kuitenkin omistanut koko päivän kirjoittamiselle. Montaa viikkoa ei voi olla ilman, sillä pään sisällä olevat tarinat ja henkilöt ja tilanteet ja repliikit pursuvat muuten yli.

Olen jotenkin puolihuolimattomasti alkanut kirjoittaa aikalaisromaania. Rupesin kevättalvella kaverini ehdotuksesta vaan kirjoittamaan kohtauksia elämästäni ajatuksella, että ehkä niistä syntyy jotain. Yleensä mietin ensin teemat ja juonet ja rakenteen ja sitten täydennän sitä hiljalleen kokonaiseksi teokseksi, mutta tämä onkin osoittautunut hyvin vapauttavaksi työskentelytavaksi. Sopii erinomaisesti proosaan. Luulen, että tästä voi tulla aika hyvä.

Yksi ongelma tietty on, että iso osa kohtauksista ON mun oikeasta elämästäni, ja siellä esiintyy jotain tuttaviani toisinaan vähemmän mairittelevassa valossa. Pitää jotenkin naamioida ne. Esiinnyn myös itse vähän arveluttavana hahmona, joten ehkä päätän julkisuuskuvaani suojellakseni olla näyttämättä koko juttua kellekään. Mutta ainakin sitä on kiva kirjoittaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: