h1

Mittelpunkt!

tammikuu 13, 2008

Terveisiä Saksasta!

Vierailin ystävieni kanssa täkäläisessä Mittelpunkt-larppitapahtumassa Oberweselissä. Kyseessä oli vähän pohjoismaiden Knudepunkteja jäljittelevä tapahtuma, joskin ulkomaalaisia ei ollut kuin parikymmentä (Suomesta, Israelista, Italiasta, Ruotsista ja ehkä Tanskasta).

Suomalaiset keräsivät tapansa mukaan coolius-pisteitä mustilla vaatteillaan ja värjätyillä hiuksillaan. Minulta tultiin Frankfurtissa kysymään, olemmeko bändi. Tämä taisi olla jo kolmas tai neljäs maa, missä seurueeni herättää vastaavan reaktion. Hyvä.

Pidin tapahtumassa esitelmän ”Art of Roleplaying”, jossa kerroin itse järjestämistäni larpeista ja kirjoittamistani pöytäpeleistä, sekä erityisesti niissä käyttämistäni metodeista ja tekniikoista. Saksassa pelataan lähinnä erilaisia jättimäisiä fantasiataistelupelejä, joten koen tällaisen lähetystyön hyvin tärkeäksi. Monet tietysti pitivät ajatuksiani täysin käsittämättöminä, mutta jotkut innostuivat ja ilmoittivat heti seuraavassa pelissä kokeilevansa joitain esittelemiäni kikkoja. Jee! 🙂

J. Tuomas Harviainen

Mittelpunkt pidettiin hostellissa linnan vieressä. Linnassa oli mahtavaa piipahtaa puoliltapäivin katselemassa Reininlaaksoa ja fiilistelemällä saksalaisten mahtavia larppipaikkoja. Meillä on kirjoituspuoli kunnossa, heillä puitteet.

Seuraavaksi vuorossa Solmukohta huhtikuun alussa. Pidän varmaankin saman esitelmän siellä uudestaan.

Mainokset

One comment

  1. Bändi! *reps*Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: