h1

”Paras bändi-elämään keskittynyt roolipeli”

10 maaliskuun, 2008

Olin juuri lukenut ystäväni Juhana Petterssonin haastattelun roolipelit.netissä, kun huomasin sen lopusta linkin Tähden arvosteluun. Neljä tähteä myöntänyt kritiikki on julkaistu jo tammikuussa, mutta en ollut aiemmin lukenut.

”Peli on lyhyt, nopea oppia ja vauhdikas aloittaa. Kirja (tai ulkoasunsa puolesta ehkä lehti) on selkeästi jäsennetty, tyylikkäästi taitettu, ilmava ja sieltä on nopea löytää ne tiedot, joita kulloinkin tarvitsee.

Vahvin osa-alue pelissä on sen mekaniikka. […] Toisaalta järjestelmä on niin avoin yllättäville tilanteille ja tulkinnoille, että jokainen konflikti avaa valtavan mahdollisuuksien kirjon ihan niin kuin oikean elämän (tai hyvin käsikirjoitetun TV-sarjan) käänteissäkin.

Kokonaisuutena Tähti on oivaltava, perinteestä poikkeava ja helposti lähestyttävä peli. Sen tiukka rajaus aiheen ja hahmojen osalta tekee pelistä hiukan skenaariomaisen, mutta toisaalta peli mahdollistaa hyvin monipuolisen bändin pelaamisen pitkänkin musiikillisen uran ajalta.

selvästi paras bändielämään keskittynyt roolipeli, joka on tullut vastaan”

En tiedä, montako bändielämään keskittynyttä roolipeliä Kuusikeijulla on tullut vastaan, mutta varmasti kymmeniä ellei satoja! Melkoinen kehu, siis.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: