h1

Runokeikkoja keväällä

6 huhtikuun, 2008

Vedän runoja kevään aikana pariinkin otteeseen.

Nasevasti nimetty Vapaan kulttuurin festivaali autonomisten tilojen puolesta pidetään Turussa 11.-13.4. ja se on osa Turku Euroopan alakulttuuripääkaupungiksi -projektia.

Siellä on multa lauantaina kaksi runosettiä, ensimmäinen otsikolla PUNK klo 16 ja toinen otsikolla HEVI klo 2130. Muussa ohjelmassa nukketeatteria, räppiä, elokuvia, performanssia, vasemmistokuoroa, bändejä ynnä muuta mukavaa. Eventti pidetään tuoreeltaan vallatussa talossa, jonka sijainti ei ole vielä julkista.

Toinen, hivenen perinteisempi konteksti on vasemmistolaisen taiteilijayhdistys Kiilan kulttuuriklubi 6.5. Libertéssä Helsingin Kalliossa. Muusta ohjelmasta tiedossa elokuva Uralin perhonen ja bändi Happiness.

2 kommenttia

  1. […] Vapaan kulttuurin festivaali pidettiin viime vuoden huhtikuussa ja olin silloin itsekin paikalla esittämässä runoja. Meininki oli erittäin positiivinen ja kiinnostava, ja yleisöä oli varsinkin iltaa kohden […]


  2. […] Vapaan kulttuurin festivaali pidettiin viime vuoden huhtikuussa ja olin silloin itsekin paikalla esittämässä runoja. Meininki oli erittäin positiivinen ja kiinnostava, ja yleisöä oli varsinkin iltaa kohden […]Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: