h1

Tuplanäytös Finnconissa

23 heinäkuun, 2008

Taivas ja Helsinki 2018 on mun keväällä tuottamani, ohjaamani, leikkaamani ja kirjoittamani scifipätkä, joka sijoittuu tavallaan samaan maailmaan Tähden kanssa. (Olettaen, että heti vuoden 2018 alussa tapahtuu jonkinlainen ekokatastrofi…) Tarinassa kaksi kulkuria varjelee ainoaa aarrettaan ja koettaa vaihtaa sen turvapaikkaan.

Tiedon hinta – Balladi eksyneestä vaeltajasta (Kunskapens pris – Ballad om den vilsne vandraden) on ruotsalaisen Anders Muammarin esikoiselokuva, joka sijoittuu sikäläisen Mutant -roolipelin maailmaan. (Ohoh, näillähän on vahingossa aika merkittävä yhdistävä tekijä!) Tiedon hinta kertoo ydintuhon jälkeisessä maailmassa seikkailevasta ”vanhaa teknologiaa” edustavasta robotista. Muammar on koulutukseltaan erikoisefektien, -lavasteiden ja -maskeerauksien tekijä, ja sen kyllä huomaa tässä mutanttien ja robottien täyttämässä seikkailussa.

Tervetuloa siis katsomaan molemmat leffat Tamperetalolla Finnconissa tämän viikon sunnuntaina klo 12-13. Alkukuvana pariminuuttinen uusiseelantilainen Iron Man -fanifilmi. Esityksen juontaa allekirjoittanut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: