h1

Vaalikiirus

lokakuu 8, 2008

Vaalien alla pitää kiirettä varsinkin, jos samaan aikaan opiskelee, tekee töitä Hurjaruuthissa ja kiertää maata markkinoimassa kirjojaan. Eilen ja tänään olin vaalipaneeleissa Etu-Töölön ja Vuosaaren lukioissa. Tänään oli mukana demarinuorten pj, kaksi teologia (kesk ja kd), minä – ja BB-Einari (kok)!

Torstaina klo 1015 mua haastatellaan Vaaliradiossa. Taajuus 102,4 MHz pääkaupunkiseudulla, 103,1 MHz keskisellä Uudellamaalla.

Tiistaiaamuna oli lisäksi Taikin kirjaston johtoryhmän kokous ja torstaina tulossa työkeikka Turussa.

Ensi viikolla tiistai 14.10. Taikin ylioppilaskunnan TOKYOn edustajiston kokous, torstaina osastoneuvoston kokous ja lauantaina 12-14 Vasemmisto liikkeellä -teltta Itäkeskuksessa Tallinnan-aukiolla. Teltalla sopii tulla pistäytymään, koetan ottaa kirjojanikin mukaan kaupiteltavaksi.

Mainokset

One comment

  1. Identiteettini näet sähköpostista en sitä tässä viestissä halua tuoda julki.

    Kun sinulla on vaalikiireitä, muistathan ”innovaatio” yliopisto uudistukset ja huomioit sen kampanjassasi. Lisäksi olisi mielenkiintoista mitä TAIKkilaisena ajattelet IADE:n lakkauttamisesta (vuoden loppuun mennessä) ja siitä että iso osa sen toiminnoista siirtyy TEAK:lle. Ota tuo esille jos vaalitentissä tulee puhetta yliopiston rakennemuutoksista.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: