h1

Talvisirkus Valo lähestyy!

29 lokakuun, 2008

Talvisirkus Valon ensi-ilta on ensi viikon torstaina (6.11.) Tanssiteatteri Hurjaruuthissa. Nyt saattaa vielä saada yksittäislippuja enskariin, jos on taitava. Esityksestä tulee älyttömän hieno ja se tällä kertaa poikkeuksellisesti kertoo tarinan. (Se onkin se mun osuuteni tähän proggikseen.)

Esitys kertoo siitä, kun valon aina syksyn edetessä katoaa. Muinoin Suomessa uskottiin, että pahat lussit vievät valon ja se pitää voittaa heiltä pois. Tarinassamme pimeää pelkäävä Lucia-tyttö lähtee vuoden pimeimpänä päivänä lussien maahan hakemaan valon takaisin meidän maailmaamme.

Olen käynyt noin kerran viikossa seuraamassa harjoituksia ja esittämässä komnmentteja ja ehdotuksia. Sirkustreenejä on erittäin hauska seurata. Silloin, kun teatterinäyttelijät eivät ole lavalla, he istuvat lavasteiden reunalla lukemassa plaria. Sirkustaiteilijat sen sijaan koko ajan harjoittelevat jotain temppuja. Jos olette nähneet ydintuhon jälkeiseen maailmaan sijoittuvia elokuvia, niissä on jostain syystä joukkokohtauksissa aina taustalla tulensyöksijä ja jonglööri (ja kääpiö), jotenkin lisäämässä ydintuhotunnelmaa. (Parhaissa tietenkin tulella jonglööraava kääpiö.) Hurjaruuthilla on vähän sama fiilis, kun tulee Pannuhallin betonibunkkeriin syyssateesta ja joka puolella on puolivalmiita lavasteita ja hassusti pukeutunutta väkeä jonkkaamassa.

Pressikuvia on laitettu nettiin, tässä pari:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: