h1

”Olen työstänyt matskuaaaah!”

joulukuu 27, 2008

Tapanani on kasata päällekkäin hirveä kasa projekteja, ja odottaa että joku niistä toteutuu. Tässä tällä hetkellä ajankohtaisia…

Eilen sain valmiiksi ekan synopsis-version vähän erilaiseen musikaaliin, joka on tarkoitus esittää vuonna 2011. Koska musikaaleja harjoitellaan todella pitkään, pitäisi käsiksen olla kasassa jo ensi vuoden kesällä.

Romaanini Ihmisen poika edistyi marraskuussa niin hyvin, että sain koottua siitä paketin, jonka näyttää kustantajalleni. Paljon on vielä kirjoittamatta ja vielä enemmän varmaan pitää muuttaa, mutta onpahan jo jotain. Myös WreckAMoviessa Ihmisen poika -projekti kerää mukavasti palautetta ja ideoita, käykää vilkaisemassa tai lukemassa previkkakappaleet.

Olen koulussa syksyllä kirjoittanut elokuvatreatmentia, jonka haaveilen päätyvän tuotantoon vuoden 2010 paikkeilla. Tarkoitus on nyt vuodenvaihteen molemmilla puolilla kirjoittaa käsikirjoituksen ensimmäistä versiota. Kyseessä on seikkailukomedia, jonka työnimi on Kadetti Kaarina sivarin leivissä.

Tammikuussa tulen viettämään paljon aikaa Ruotsissa, sillä The Company P:n suuruudenhullut maailmanvalloitussuunnitelmat ovat lähellä toteutumistaan. Tarkempia tietoja seuraa myöhemmin, mutta sen verran voin ehkä sanoa, että tämän siistimpiä yhteistyökumppaneita saa hakea…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: