h1

P-töitä

tammikuu 13, 2009

Täällä Tukholmassa ollaan työn touhussa, vaikka työnkuvani onkin aika sekava.

Eilinen aamupäivä meni muiden omistajiemme kanssa raivatessa toimiston toista puolta studiokäyttöön. Kummallisesta konttoristamme löytyi kaikenlaisten tv-, pelisuunnittelu- ja magiakirjojen lisäksi myös muun muassa jättiläismäinen pääsiäismuna sekä täydellinen tshekkoslovakialaista atomivoimaa ylistävä kahviastiasto. Kukaan ei tiedä, mistä se on peräisin.

Iltapäivällä kävin läpi näyttelijäehdokkaita ja illalla kirjoitin paperin siitä, miten tämä varsin epätavallinen produktio toteutetaan. (Mitä tekee kirjoittaja, mitä pelinjohtaja, mitä ohjaaja jne.)

Tänään autoimme lavastajaa rakentamaan peltiseiniä studioon ja pidimme koko loppupäivän kestävän valtavan kokouksen, jossa pyrimme saamaan tarinamme toimimaan sekä draamana että pelinä.

Huominen päivä meneekin kokonaan näyttelijättärien koe-esiinnyttämisessä, jossa mulla on ohjaajana ja ainoana teatteritaustaisena tyyppinä päävastuu. Nelisenkymmentä nuorta ruotsalaista näyttelijää, laulajaa, tanssijaa ja mallia on vastannut ilmoitukseemme, ja olen kutsunut niistä reilut kymmenen tapaamiseen. Välillä tulee promokuvista tai cv:stä fiilis, että onkohan tämä joku mulle tuntematon paikallinen superjulkkis, mutta mistäpä sen tietää.

*

Tähän liittymättä, olen myös päätynyt erään toisen bloggaajan uniin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: