h1

Lauantaina Traconissa

helmikuu 5, 2009

The Company P:n kanssa Ruotsissa vääntämämme projekti on vielä salaisuus, mutta ei kauaa! Lauantaina aion paljastaa, minkä tv-sarjan oheen teemme interaktiivista webbidraamaa (eli ”osallistujadraamaa”, kuten me sanomme, tai ”videoroolipeliä”, kuten myös voisi sanoa). J

os kiinnostaa, tulkaa Tampereelle Tracon-tapahtumaan klo 12-13, pidän siellä seuraavanlaisen ohjelmanumeron:

The Company P

Roolipeleistä televisioksi. Ruotsalais-suomalainen tuotantoyhtiö yhdistää larppi- ja ropetaitonsa televisioon ja perinteiseen draamaan. Takana yksi Emmy-palkinto, seuraava yhteistyö scifi-sarjan kanssa alkaa netissä jo viikon päästä. Tule kuulemaan salaisuudet!

Puheenjohdan myös paneelin otsikolla Suomalainen roolipelikulttuuri, 14-16 TA-salissa. Mukana Johanna Koljonen (Oblivion High), Janne Kemppi (Twilight 2000), Jaakko Stenros (Beyond Role and Play) ja Markku Tuovinen (Arkkikivi), joten huippuosaamista löytyy laidasta laitaan.

Proggis edistyy hyvin; sain eilen valmiiksi käsikirjoituksen toisen version ja ensimmäiset videomatskut näyttää mahtavalta.

Mainokset

2 kommenttia

  1. Kiinnostavaa, The Company P:tä ei löydy ohjelmakartasta lainkaan ja paneelikin on merkitty TB-saliin puutteellisella osallistujaluettelolla.


  2. Jos käsitin puheesi Traconissa oikein, niin yhteistyökumppani on 20th Century Fox ja projektiin liittyy joku siisteimmistä tyypeistä ikinä. Kaikkea et kuitenkaan uskaltanut kertoa, mutta sanoit että maanantaina (tänään) tieto olisi julkaisuvapaata. Pitääkö vielä kauan pidättää hengitystä?Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: