h1

Hyvä päivä

helmikuu 10, 2009

Tracon oli jälleen kerran mahtava tapahtuma. Maksaneita kävijöitä oli yli 3600 ja järjestäjiä monta sataa – meniköhän neljä tonnia rikki?

Pidin esitelmän The Company P:n uudesta proggiksesta. Valitettavasti tuotantoyhtiö kielsi kertomasta, mistä on kyse, sillä ne aikoivat itse julkistaa sen sunnuntaina. Mutta eivät julkistaneetkaan, joten proggis on vieläkin salaisuus! Toivottavasti pian julkistavat sen, sillä meidän ensimmäinen webbijakso tulee jo parin päivän päästä… 🙂

Olin myös puheenjohtajana mielestäni varsin oivallisessa paneelissa otsikoltaan Suomalainen roolipelikulttuuri. Ajatuksenvaihtoa riitti ja lopussa oli suorastaan katharttinen hetki, kun yleisö innostui yksi kerrallaan kertomaan oman kuntansa roolipelikerhosta, joita ilmeisesti toimii ympäri maata. Mahtavaa!

Tuomas Puikkosen ottamassa kuvassa Markku Tuovinen, Janne Kemppi, hätkähdyttävän paljastuksen tekevä näkymätön panelisti, Joc Koljonen, Jaakko Stenros ja minä:

Toisin kuin Ropeconissa, täällä tulee myös ostoltetua. Ehkä myyntialueen väljyys vaikuttaa? Nyt mukaan tarttui violetti nahkatakki ja joka conin vakiostoksena Vaskikirjojen kääntämä fantsupokkari, tällä kertaa Avalonin luodit.

Legendaarisesta Pizzeria Napolista hain päivällisen junaan ja sitten alkoikin valmistautuminen Helsingin burleskifestivaalien päätösklubille. Välkähteleviä ihmisiä, elokuva-asuja, ystäviä ja tietenkin mielettömän kauniita esityksiä. Mahtavaa, että tällaisia glamourin ja kummallisuuden saarekkeita ilmestyy keskelle harmaata arkea!

Henri Blockin ottama kuva klubilta:

Mainokset

One comment

  1. ”lopussa oli suorastaan katharttinen hetki, kun yleisö innostui yksi kerrallaan kertomaan oman kuntansa roolipelikerhosta, joita ilmeisesti toimii ympäri maata. Mahtavaa!”

    Eikö oikeasti olisi aika miettiä josko maahan tarvittaisiin yksi iso roolipelaajat yhdistävä katto/etujärjestö?Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: