h1

Rooleja tarjolla aktivistileffassa

1 heinäkuun, 2009

Etsin näyttelijöitä kirjoittamani puolituntiseen lyhytelokuvaan nimeltä Lipunpolttajat, joka kuvataan lokakuussa.

Kyseessä on kolmesta 17-18-vuotiaasta aktivistista kertova leffa. Tarina alkaa, kun kolmikko yrittää mielenosoituksessa polttaa Amerikan lippua, mutta ei saakaan sitä syttymään. Polttotaitoja opetellessa nauretaan, itketään, filosofoidaan, vitsaillaan, tapellaan, kapinoidaan ja rakastetaan.

Roolijaosta vastaa etupäässä Roolituspalvelu omien arkistoidensa perusteella. Haluan kuitenkin antaa myös kaikille halukkaille nuorille harrastajanäyttelijöille mahdollisuuden hakea osaa elokuvassa.

Jaossa on kolme elokuvan keskeistä roolia, 17-vuotiaat Jaana ja Ville sekä 18-vuotias Samir. Ainakin Villen ja Samirin on hyvä olla pitkätukkaisia tai muuten jollain tavalla ”aktivistin näköisiä”.

Jos olet kiinnostunut, lähetä mailia 25.7. mennessä osoitteeseen mikepohjola@gmail.com otsikolla ”roolitus”. Mailissa on oltava vähintään kasvokuva (tai linkki siihen) ja selostus aiemmasta näyttelijäkokemuksesta lavalla ja kameran edessä. Kerro myös, oletko valmis osallistumaan elokuvan tekoon avustajana tai sivuroolissa, jos sinua ei valita yhteenkään kolmesta pääosasta.

Lipunpolttajat on yksi neljästä YLEn ja Elokuvasäätiön novellielokuvahankkeen myötä tänä vuonna rahoitettua elokuvasta. Tuotantoyhtiönä on hiljattain perustettu Oy Bufo Ab.

2 kommenttia

  1. ”Ainakin Villen ja Samirin on hyvä olla pitkätukkaisia tai muuten jollain tavalla ”aktivistin näköisiä”.”

    Aika hienoa.


  2. Moi! Oisko täälläiselle ukkolle töitä.Yhteys tiedot.Harry viita 51v.Piltontie 1A3 32800 Kokemäki.Puh.0445621663.Olen Harrastanut teatteria yli 30v.Contàkti teatteri Pori,Teatteri taikayö Huittinen,.Ollut näyttelemässä elokuvissa.Rentun ruusu,Ihmisiä tellä,Korppi yössä.Lukuisissa nakkilan produiktioissa.Jos Kiinnostaa otakaa yhteyttä. T.HarryVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: