h1

Esittely

Mike Pohjola on Suomen johtava transmedia-käsikirjoittaja, sekä kirjailija, pelisuunnittelija ja yrittäjä.

Pohjola on kirjoittanut tv-sarjan Konttori (2017-2019) ja romaanit Sinä vuonna 1918 (2018), 1827 (2016), Ihmisen poika (2011) ja Kadonneet kyyneleet (2008), tietokirjan Westerosin kirjeenvaihtaja (2018) yhdessä Jussi Ahlrothin kanssa, sekä roolipelit Myrskyn sankarit – Suurkuninkaan miekka (2013), Tähti (2007), Star Wreck Roleplaying Game (2006) ja Myrskyn aika (2003). Lisäksi hänet tunnetaan näytelmästä 1827 Infernal Musical (2011) ja sirkusesityksestä Talvisirkus Valo. Pohjola on valmistunut taiteen maisteriksi Taideteollisen korkeakoulun Elokuvataiteen osastolta pääaineenaan Elokuva- ja tv-käsikirjoittaminen.

Pohjola on voittanut Prix Europan, Emmy-palkinnon, kaksi Banff-palkintoa, Lasten Luku-Varkaus-palkinnon ja roolipelialan elämäntyöpalkinnon Kultaisen lohikäärmeen.

Tarkempia tietoja CV:stä tai Portfoliosta.

Advertisement

4 kommenttia

  1. 🙂


  2. Eiks nää tiedot ”Eksä tiedä kuka mä oon?” ole jo vähän vanhoja.

    Terkkuja täältä Nådendalista, tääl on kaik ool rait.


  3. No olipas kyllä! Nyt ajankohtaisempia.


  4. Hei.
    En keksinyt muuta tapaa lähestyä sinua, joten päätin tehdä tämän tällä tavoin. Olen 15-vuotias Roosa, Anna Tapion sisäoppilaitoksesta ja teen sinusta tutkielmaa äidinkielen päättötyönä. Haluaisin kysellä sinulta muutamia kysymyksiä saadakseni tutkielmastani mahdollisimman laajan mutta tarkan. Sinusta ei näet löydy paljoakaan tietoa. Enkä ollut kuullutkaan sinusta ennen kuin kaverini vinkkasi minut lukemaan kirjasi Kadonneet kyyneleet, josta päätin sitten tehdä tutkielman, joten minulla ei ole ennestään minkäänlaista taustatietoa sinusta. Joten pyydän vain, että voisit auttaa minua tutkielmassani. Kiitos jo etukäteen. Ja en myöskään tiedä paljoakaan blogeista, joten en ole varma näetkö sähköpostiosoitettani tässä viestissä, mutta jos näet niin ottaisitko yhteyttä? eikä haittaa, vaikket näkisikään, tulen kyllä uudemman kerran katsomaan josko olisit vastannut tähän viestiin tänne ja voin sitten antaa osoitteeni. Mutta saattaa kestää jonkin aikaa, sillä olen siellä sisäoppilaitoksessa joten en pääse tietokoneelle kuin viikonloppuisin. Asialla olisi pieni kiire, sillä tutkielman tulisi olla valmis tasan kuukauden päästä.
    T. RoosaVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: