h1

Paha keiju Täysikuu

26 tammikuun, 2024

En tykkää tuutata omaa trumpettiani, mutta olen mielestäni tullut aika taitavaksi synttärijärjestäjäksi. Olen pitänyt muun muassa merirosvojuhlat, Star Wars -synttärit, Among Us -kemut ja keijubileet.

Näissä viimeksi mainituissa oli muun muassa kakun päällä tekoälyllä suunniteltu keijulinna, hedelmistä tehtyjä taikasauvoja ja tietenkin runsaasti maagisia vieraita.

Ikävä kyllä emme olleet kutsuneet pahaa keiju Täysikuuta, joka kostoksi oli piilottanut vieraille tarkoitetut lahjapussit! Lapsen kummitäti on vieläkin puhelimessani PAHA KEIJU, sillä hän tulkitsi Täysikuuta, joka soitti häijyn ilkkumispuhelun kesken juhlien. Jotkut vähän pelkäsivätkin, mutta useimmat halusivat heti lähteä etsimään pussukoita, jotka lopulta löytyivätkin.

Tämä tapahtui siis lokakuun alussa. Nyt olen saanut tietää, että paha keiju Täysikuu on tarhan leikeissä lähes päivittäin mukana! Hänestä puhutaan, hänen juoniaan väistellään, häneen liittyen ”kirjoitetaan” kirjeitä ja hänestä piirretään kuvia. Välillä Täysikuulle on kaivettu kuoppa, johon hän on joutunut jumiin.May be an image of map, blueprint and text

Kirjeen alalaidassa on paha keiju Täysikuu kotonaan täysikuussa. Kirjeen viesti on, että tytöt heräävät keskellä yötä ja menevät ulos ja Kuuhun etsimään pahaa keijua. Tämä pitää tietenkin tehdä täyden kuun yönä. Kirjeen saaja pohti, miten Kuuhun lentäminen onnistuu, kun heidän siipensä on katkottu. Tätä osaa tarinasta en tunne, mutta voimme varmasti arvata, kuka on tällaisen konnankoukun takana!

Melko siistiä!

Jätä kommentti